Contact


Liesbeth Sijsling


M: 06 2299 0420      E-mail: info@liesbethsijsling.nl


Zij woont in Diemen.


Profiel


Liesbeth Sijsling heeft de beroepsopleiding Tekenen & Schilderen van de VOBK (Stichting voor ontwikkeling van beeldende creativiteit) gevolgd. Ook heeft zij de cursus Didactiek voor Beeldende Vakken van de VOBK gedaan. Zij heeft aan verschillende (groeps)exposities meegedaan.


Sinds 2005 geeft zij schilderlessen met een strippenkaart en schilderworkshops in haar atelier en in parken of bij mensen thuis.


Van 2009 tot en met 2013 gaf zij re-integratiecursussen met een creatieve invalshoek aan mensen met een bijstandsuitkering in het kader van hun sociale activering, in opdracht van de gemeente Amsterdam. In Park Frankendael in Amsterdam Oost heeft zij cursussen Landschap Schilderen gegeven.


Eerdere loopbaan


Na haar rechtenstudie heeft Liesbeth Sijsling verschillende functies bij de afdelingen Personeelszaken, Bestuurlijke Betrekkingen en Communicatie van de gemeente Amsterdam verricht. Ook was zij coördinator referendum bij deze gemeente. Daarna heeft zij als manager bij een kenniscentrum voor Vrouw en Recht (Clara Wichmann Instituut) en bij een vakbond voor musici (de Ntb) gewerkt. Namens de Nederlandse vrouwenbeweging was zij enkele jaren vertegenwoordigster bij de European Women's Lobby in Brussel en zij was jarenlang lid van de externe Initiatief- en referendumcommissie van de gemeente Amsterdam.

M: 062299 0420


info@liesbethsijsling.nl
Profile


Painting is my second life. After a career as civil servant and manager for non profit organisations I followed an art education. I live in Diemen