inloopatelier             Liesbeth Sijsling         painting studio
            schilderen aan de Amstel                                                                                       art for sale

Inloopatelier met Strippenkaart

Met een strippenkaart kunt u in een kleine groep schilderen in de ochtend of middag De begeleiding is individueel, dus ervaring is niet nodig. Alle soorten materialen zijn aanwezig.

  >>>>>> De ateliers worden in 2022 hervat.
De eerste keer is altijd een proefles en kost €15. U kunt hiervoor uitsluitend telefonisch een afspraak maken. Voor een strippenkaart voor vier keer betaalt u € 69*. U kunt uw eigen materialen meenemen of die van het atelier gebruiken voor € 3 per keer **. U betaalt dan 81 euro voor de strippenkaart. De strippenkaart is persoonsgebonden.

Korting: Als u een stadspas met GROENE stip heeft, dan betaalt u € 49 exclusief materialen. 

** Materiaalvergoeding: Maakt u gebruik van papier, houtskool, inkt, potloden, krijt, aquarel- of acrylverf van het atelier, dan betaalt u €3 per keer extra. Katoenen doeken zijn tegen kostprijs verkrijgbaar.


Buiten schilderen

In de lente vinden enkele inloopateliers buiten plaats. U wordt wegwijs gemaakt in de techniek van het schilderen van een stadslandschap.Workshop  (vanaf 2022)                                        

Als u iets te vieren heeft met vrienden, familie of collega's kunt u een thema kiezen, dat aansluit bij hetgeen u heeft te vieren. Ook kunt u kiezen uit de volgende workshops:

  • Een groepsschilderij maken. 
  • Kennis maken met klassieke Chinese en Japanse schilderstechnieken: u gaat aan de slag met inktsteen en -staaf.
  • Schilderen langs de grachten, bijvoorbeeld  op een plek waar Monet heeft geschilderd.
  • Kleur bekennen, experimenteren met kleur.

Workshops duren 3 of 5 uur en zijn ook in het weekend mogelijk.  Ervaring met schilderen is niet nodig. 

Kosten: Een workshop kost € 29 of € 49  (voor drie of vijf uur) per persoon, exclusief verf en papier, bij een minimum aantal deelnemers van vier personen. Kosten voor twee en drie personen en voor kinderen op aanvraag. Koffie, en thee zijn inbegrepen. 

De materiaalvergoeding is 5 of 8 euro. Wilt u op een doek werken? Dan betaalt u een toeslag afhankelijk van de grootte van het doek.