inloopatelier             Liesbeth Sijsling         painting studio
            schilderen aan de Amstel                                                                                       art for sale

Inloopatelier met Strippenkaart

Met een strippenkaart kunt u in een kleine groep schilderen in de ochtend of middag De begeleiding is individueel, dus ervaring is niet nodig. Alle soorten materialen zijn aanwezig.

De ateliers zijn in oktober hervat.
De eerste keer is altijd een proefles en kost €15. Voor een strippenkaart voor vier keer betaalt u € 69 *, U kunt uw eigen materialen meenemen of die van het atelier gebruiken voor € 3 per keer. De strippenkaart is persoonsgebonden.

Korting: Als u een stadspas heeft en jonger bent dan 65 jaar of als u 65+ bent met als enige bron van inkomsten de AOW, dan betaalt u € 49 exclusief materialen. 

** Materiaalvergoeding: Maakt u gebruik van papier, houtskool, inkt, potloden, krijt, aquarel- of acrylverf van het atelier, dan betaalt u €3 per keer extra. Katoenen doeken zijn tegen kostprijs verkrijgbaar.

Buiten schilderen

In de lente vinden enkele inloopateliers buiten plaats. U wordt wegwijs gemaakt in de techniek van het schilderen van een stadslandschap.Workshop                                          

Als u iets te vieren heeft met vrienden, familie of collega's kunt u een thema kiezen, dat aansluit bij hetgeen u heeft te vieren. Ook kunt u kiezen uit de volgende workshops:

  • Een groepsschilderij maken. 
  • Kennis maken met klassieke Chinese en Japanse schilderstechnieken: u gaat aan de slag met inktsteen en -staaf.
  • Schilderen langs de grachten, bijvoorbeeld  op een plek waar Monet heeft geschilderd.
  • Museumbezoek en schilderen in het atelier.
  • Kleur bekennen, experimenteren met kleur.

Workshops duren 3 of 5 uur en zijn ook in het weekend mogelijk.  Ervaring met schilderen is niet nodig. 

Kosten: Een workshop kost € 26 of € 46  (voor drie of vijf uur) per persoon, exclusief verf en papier, bij een minimum aantal deelnemers van vier personen. Kosten voor twee en drie personen en voor kinderen op aanvraag. Koffie, thee en frisdranken zijn inbegrepen. 

De materiaalvergoeding is 3 of 5 euro. Wilt u op een doek werken? Dan betaalt u een toeslag afhankelijk van de grootte van het doek. Lunch en entreekosten van musea zijn niet in de prijs inbegrepen.