inloopatelier             Liesbeth Sijsling         painting studio
            schilderen aan de Amstel                                                                                       art for sale

Inloopatelier met Strippenkaart

Schilderen met een strippenkaart in een kleine groep op woensdagmiddag of op vrijdag-ochtend, ook in de zomermaanden. In het voorjaar en in de zomer zijn er enkele inloopateliers buiten (zie hieronder). De strippenkaart is persoonsgebonden.

De begeleiding is individueel. Schilderservaring is niet noodzakelijk.

Met een eigen groep is het mogelijk om regelmatig op een vaste ochtend, middag of avond te komen schilderen.

De eerste keer is een proefles en kost €15. Voor een strippenkaart voor vier keer betaalt u €63*, inclusief koffie of thee. U kunt uw eigen materialen meenemen of die van het atelier gebruiken voor € 3 per keer. 

Korting: Als u een stadspas heeft en jonger bent dan 65 jaar of als u 65+ bent met als enige bron van inkomsten de AOW, dan betaalt u €43 exclusief materialen. 

** Materiaalvergoeding: Maakt u gebruik van papier, houtskool, inkt, potloden, krijt, aquarel-, acryl- of olieverf van het atelier, dan betaalt u €3 per keer extra. Katoenen doeken zijn tegen kostprijs verkrijgbaar.

Op afspraak met een eigen groep schilderen

Met een eigen groep kunt u regelmatig op een vaste ochtend, middag of avond komen schilderen. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de groep en de gewenste begeleiding,

Buiten schilderen

In de lente en zomer vinden enkele inloopateliers buiten plaats: langs de Amstel, aan het IJ en in Park Frankendael in oost.

U wordt wegwijs gemaakt in de techniek van het schilderen van een (stads)landschap.Workshop                                          

Als u iets te vieren heeft met vrienden, familie of collega's kunt u een thema kiezen, dat aansluit bij hetgeen u heeft te vieren. Ook kunt u kiezen uit de volgende workshops:

  • Een groepsschilderij maken. 
  • Kennis maken met klassieke Chinese en Japanse schilderstechnieken: u gaat aan de slag met inktsteen en -staaf.
  • Schilderen langs de grachten - bijvoorbeeld  op plekken waar Monet heeft geschilderd - of in de Hortus Botanicus of langs het IJ.
  • Kleur bekennen: Experimenteren met kleur.
  • Museumbezoek en schilderen in het atelier.

bachelorparty thema Indonesie

De workshops vinden door de week en in het weekend plaats en beginnen in het atelier. Ze duren 3 of 5 uur (bijvoorbeeld van 10.30 tot 15.30 met een lunchpauze). Andere tijden en locaties zijn mogelijk. Ervaring met schilderen is niet nodig. 

Kosten: Een workshop kost € 26 of € 46  (voor drie of vijf uur) per persoon, exclusief verf en papier, bij een minimum aantal deelnemers van vier personen. Kosten voor twee en drie personen en voor kinderen op aanvraag. Koffie, thee en frisdranken zijn inbegrepen. 

De materiaalvergoeding is 3 euro. Wilt u op een doek werken? Dan betaalt u een toeslag afhankelijk van de grootte van het doek. Lunch en entreekosten van musea zijn niet in de prijs inbegrepen.